Bemutatkozik a Bizmut Kft.

30 éve nyújtunk komplex megoldást vállalkozások és közintézmények munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladataira. Tevékenységünkkel maximálisan biztosítjuk annak feltételeit, hogy ügyfeleink meg tudják teremteni dolgozóik számára a biztonságos és egészséges munkakörnyezetet.

Ügyfeleink között éppúgy megtalálhatók a néhány fős kis- és középvállalkozások, mint a több száz főt foglalkoztató irodaházak, oktatási intézmények, közegészségügyi intézmények, hotelek, vendéglátóhelyek, áruházak, raktárcsarnokok.

Elsődleges célunk, hogy felsőfokú tűz- és munkavédelmi képesítéssel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember csapatunkkal teljeskörű, naprakész megoldásokkal segítsük ügyfeleink munkáját levéve ezzel a vállukról mindazt a terhet, és kihívást, melyet a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos gyakran változó jogszabályi előírások jelentenek.
Hiszünk abban, hogy a hosszú távú együttműködés alapja, hogy ügyfeleink egyedi igényeit is maximálisan kiszolgáljuk. Akkor vagyunk elégedettek a munkánkkal, ha ügyfeleink mind az emberi, mind a környezeti tényezőket figyelembe véve biztonságos munkakörnyezetben, saját feladataikra koncentrálva végezhetik mindennapi tevékenységüket.
Legnagyobb elismerésünknek tekintjük ügyfeleink több évtizeden át tartó bizalmát. Örömmel segítünk Önnek is!

 

Garanciáink

Felmérés és árgarancia

Helyszíni felmérésünk és az árajánlat elkészítése, amely a későbbiekben sem változik. Átalánydíjas szerződéseink tartalmazzák a sok munkát igénylő, éppen ezért költségesebb kockázatértékelések elkészítésének díjait is.

Minőségi munkavégzés garancia

Minden dokumentumot a jogszabályoknak megfelelően, a cég profiljához és való tevékenységéhez igazítva készítünk el, a tűz és munkabiztonság kialakításának, és a hatóságoknak való megfelelés érdekében.

Dokumentáció és eszköz garancia

Garanciát vállalunk minden általunk készített dokumentáció vagy kiszállított eszköz, felszerelés tekintetében, az esetleges módosításokat, javításokat a hatóságok kérése alapján ingyenesen, határidőre elvégezzük.

Tevékenységünkre vonatkozó felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Minden dokumentációt biztosítunk elektronikus formában is.

Ügyfeleinknek állandó elérhetőséget biztosítunk.

Munkavédelem

Érintésvédelem

Tűzvédelem

Környezetvédelem

Referenciáink

Fontos tudnivalók

Kinek van szüksége ránk?
Törvényi előírások szerint a tűz-, munkavédelmi előírások biztosítása és a munkavállalókkal való ismertetése minden vállalkozás részére kötelező.
Tűzvédelmi szolgáltatás/megbízott cég igénybevétele kötelező ahol
 • több mint 1000 kg/liter mennyiséget meghaladó robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagot állítanak elő, dolgoznak fel vagy tárolnak.
 • a létesítmény alapterülete nagyobb, mint 1000 m2, és tűzveszélyes osztályba tartozó anyagot tárolnak.
 • A munkavállalók egyidejű létszáma meghaladja a 100 főt és ipari vagy mezőgazdasági tevékenységet végeznek,
 • Olyan épületrészt, épületet üzemeltetnek vagy bérelnek, amelyben tömegtartózkodásra szolgáló helyiség (több, mint 300 fő) található,
 • vagy amely összesített befogadóképessége meghaladja az 500 főt, vagy
 • amelyben több mint 20 fő menekülésben korlátozott személyek elhelyezése ellátása kezelése, oktatása, gondozása történik.
Tűzvédelmi Szabályzat készítésére kötelezettek
 • Ahol a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy
 • ahol található olyan helyiség, amelynek a befogadóképessége meghaladja az 50 főt,
 • és a kereskedelmi szálláshelyeknek.

Tűzvédelmi területen a gazdálkodó szervezetek tennivalója nem merül ki a Tűzvédelmi Szabályzat, oktatás és Tűzriadó terv tekintetében, minden felmerülő kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre.

Munkavédelmi szakképesítéssel kell rendelkezni az alábbi tevékenységek tekintetében
 • Kockázatértékelés elkészítése
 • Munkabaleset kivizsgálása
 • Egyéni védőeszköz, védőital, pihenőidő biztosítási rendjének kialakítása
 • Munkaeszközök üzembe helyezési eljárása,

A Munkavédelmi Törvény szerint 10 fő feletti vállalkozás esetén munkavédelmi szakember alkalmazása vagy megbízása kötelező.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bizmut Kft. elérhetőségei:

06 1 209 2031

Hívjon minket bizalommal!

06 70 457 9511

Halasi Ervin

info @ bizmut.hu

Írjon nekünk bátran!

Használja űrlapunkat: Tegye fel kérdéseit, kérjen visszahívást, vagy ha tudja az elvégzendő feladat paramétereit, kérjen árajánlatot!

Új mező

3 + 7 =

Munkavédelem

Érintésvédelem

Tűzvédelem

Környezetvédelem

Call Now Button